Motel Route 79 – Cazare in Nojorid

motel route79 unitate de cazare
cazare in nojorid pe DN79

Motel Route 79, ofera cazare in Nojorid si se gaseste la iesirea din Nojorid spre Oradea.
Ca unitate de cazare, Motel Route 79 este specializata in intampinarea turistilor de tranzit.
Motel Route 79 este amplasat, ca si hanurile de altadata, la marginea drumului pe unde  trec multi drumeti.
Drumul de langa motel, este drumul national D79, care se suprapune cu drumul european E671, drumuri destul de aglomerate.

motel route79 unitate de cazare

cazare lângă Nojorid pe DN79 Arad-Oradea, km 108

   Motel Route 79, ofera servicii la alte standarde desigur, fata de hanurile de altadata.
Camere moderne cu podele laminate, cu mobilier din lemn masiv, televizoare cu ecran mare si plat.
Un restaurant modern, cu bucate diverse, bucatarie romaneasca sau internationala, vine in intampinarea celor care ii trec pragul.
Deseori gasiti aici si meniul zilei, care va ofera posibilitatea sa accesati un pranz savuros si indestulator la un pret acceptabil.
Desigur ca tot aici puteti sa serviti un mic dejun, o cafea sau un ceai dupa preferinta fiecaruia. In caz ca clientul are si copii, Motel Route79 are si cateva aparate specifice copilariei cum ar fi o trambulina etc.
Dar sa nu intram inca inauntru, fara sa remarcam cei 2 strajeri romani care stau cu armele scoase din teaca gata sa intervina in caz de nevoie. Stai, nu te speria, acestia sunt doar imortalizarea in metal a imaginii a doi soldati romani.
Motel Route 79, care ofera cazare in Nojorid, este inconjurat de multa verdeata. Cateva mese, scoase afara, dau posibilitatea celor care care doresc, sa serveasca un suc, o cafea, sau chiar o masa copioasa , afara din restaurant in mijlocul verdetii.
In apropiere de Motel Route 79, se afla si o statie de carburant, apartinatoare de motel, de unde clientii pot sa cumpere carburant la un pret destul de bun.
Una peste alta, Motel Route 79 este la locul potrivit , in momentul potrivit, venind in inatmpinarea clientilor aflati in tranzit cam cu toate serviciile de care au nevoie, pentru cei care cauta cazare in Nojorid.
Daca aveti drum prin Nojorid, sau pe soseaua DN 79, nu ocoliti acest motel : Motel Route 79, unde gasiti cazare si mancare la standarde inalte.Pentru cei care doresc sa meraga inainte si sa inopteze in Oradea, pot gasi cazare in Oradea, eventual o pensiune in Oradea prin site-ul nostru cazareoradea.ro. Succes !