Cazare in Oradea la Pensiunea Lan.

pensiunea lan oradea

Vrei un sejur de cateva zile in Oradea ? Una dintre bunele solutii pentru aceasta este sa alegi cazare in Oradea la Pensiunea Lan.
Pensiunea Lan Oradea este una dintre cele mai noi pensiuni din Oradea. Pensiunea Lan este usor de gasit daca cunoasteti un pic Oradea. Intrarea in Oradea, mai nou se face pe soseaua de centura, cam indiferent de unde vii. Fie ca vii dinspre Arad, fie dinspre Cluj, fie dinspre Satu Mare, toate soselele de intrare ajung sa se intersecteze cu centura orasului Oradea. Dupa ce ai intrat pe centura este usor sa mergi spre iesirea pe care o doresti spre unul dintre orasele amintite mai inainte. Pentru cei care doresc cazare in Oradea la hotel Lan , ar trebui sa se dea jos de pe centura pe B-dul Dacia , ca dupa aceea sa ajunga pe Str. Aluminei dupa care nu departe vor putea sa ajunga la Hotel Lan. Cladirea hotelului Lan este una cu 4 etaje, unde va asteapta pentru cazare in Oradea 40 de camere cu 84 de locuri in camere single, duble sau triple. Hotel Lan va ofera fax, internet wi-fi, sala de mese si seif pentru valori. Cladirea pensiunii este renovata si acum pensiunea arata destul de bine, chiar atractiv pentru cei care doresc un loc de cazare in Oradea.
Camerel sunt curate,  spatioase si elegante. Mobilierul este unul uzual, paturile sunt duble, cu mocheta pe jos si cu o baie curata si gresiata, dotata cu dus.Un plus de culoare o au baile care au faianta in culori diferite pentru camere diferite.
Traifele percepute de aceasta pensiune pentru cazare in Oradea sunt printre cele mai mici din Oradea, si nu pentru ca au coditii de low cost ci pentru ca au locuri numerosase de cazare pe care cauta prin pret sa le ocupe in fiecare seara.
Pensiuni in Oradea sunt numeroase dar daca nu merg cu tarife mici , risca sa piarda clienti in foavoarea pensiunilor din Baile Felix si din Baile 1 mai, care merg in extrasezon , cu preturi foarte mici. Daca mai veniti prin Oradea, alegeti cazare in Oradea la Pensiunea Lan, una dintre cele mai ieftine pensiuni din Oradea.Va steptam cu drag !