Cazare in Oradea la Pensiunea Casa Mov

PENSIUNEA CASA MOV

Indiferent ca te afli in tranzitie prin Oradea sau pur si simplu vrei sa vizitezi acest frumos oras de pe   malurile Crișului Repede, primul lucru asupra caruia te concentrezi cu atentie sporita este locul de cazare.
Aceasta parte a unei excursii o reprezinta de obicei principalul consum de resurse financiare.
Pentru a nu mai avea tu bătăi de cap am facut noi o incursiune in ofertele turistice din Oradea si am ales sa iti prezentam azi PENSIUNEA CASA MOV. Este locatia ideala pentru grupuri, sau pentru tine personal, pensiunea dispune de 5 camere duble si doua camere triple. Daca nu esti pretentios si vrei pur si simplu sa te odihnesti intr o camera primitoare aceasta locatie este ideala si isi respecta blazonul de doua stele. Preturile de cazare sunt accesibile si sunt foarte bune daca tinem cont ca pensiunea CASA MOV se afla foarte aproape de gara si nu este la periferia orasului si din acest punt de vedere te scuteste de costuri suplimentare de transport, disconfort si timp pierdut cu mijloace de transport in comun sau masina. In cartierul Rogerius.
Pensiunea Mov este strajuita de blocuri, aproape de piata din Rogerius, dar e usor de recunoscut prin culoarea de la exterior mov-alb asa cum se regaseste si in numele locatiei de cazare.
Gazdele dumneavoastra detin si o alimentara cu program non-stop la parterul pensiunii. Pensiunea mai detine de asemenea un restaurant cu o capacitate medie unde se poate manca si organiza diferite evenimente.
Restaurantul Casa Mov ofera zilnic si meniul zilei in Oradea la preturi foarte acceptabile.
Camerele luminoase si primitoare sunt in mare parte decorate cu lemn de culoare deschisa oferind specificul senzatiei de cald oferit de lemn.
Parcarea si accesul la internet se afla printre facilitatile clasice. Pensiunea Casa Mov se afla la doar cateva minute de plimbare pe jos de oraselul copiilor si parcul magnoliiei.
Piata Unirii, Cetatea din Oradea, Sinagoga, Palatul Vulturul Negru, Aqua Park sunt doar cateva locatii care e pacat sa le ratezi daca te aflii in Oradea.
De asemenea esti la o aruncatura de băț de celebrele Băile Felix, unde te poți deplasa si cu mijloacele de transport in comun.
Placinta bihoreana in diverse gusturi si forme recunoscuta si in afara tarii iti va deschide apetitul
culinar.
Citind aceste randuri ai facut deja un tur cognitiv prin Oradea. Fa si un tur real pe la obiectivele mentionate in text.
Nu uita ! Pensiunea Casa Mov este o pensiune dintre multe alte pensiuni Oradea si va ofera cazare in Oradea la pensiune.

Be the first to comment on "Cazare in Oradea la Pensiunea Casa Mov"

Leave a comment